Les_Paves_LOGO

Feesten op maat

Trouwfeest

Gefeliciteerd met jullie huwelijksplannen!
Wij willen jullie dag graag helpen onvergetelijk te maken. Tijdens een feest bij Les Pavés kan je zelf 100% genieten van je gasten, omdat je zelf uiteraard helemaal nergens hoeft aan te denken. 

Iedereen heeft een heel eigen visie op de dag van hun leven. Vandaar plannen wij liefst zo snel mogelijk een bezoekje in zodat jullie zelf kunnen kijken naar de mogelijkheden van onze locatie. Bovendien kunnen wij tijdens een kennismakingsgesprek polsen naar jullie specifieke wensen voor de grote dag. Afhankelijk daarvan stellen wij een offerte op maat op. 


Er zijn eindeloos veel mogelijkheden: Menu aan tafel, receptie, bruidstaart, buffet, dansfeest, dessertbuffet, huwelijksceremonie, Walking Dinner, live muziek … 
Op vlak van decoratie kunnen jullie zich hier volledig uitleven! Wij voorzien de basis waarop jullie zelf kunnen (laten) verder werken volgens eigen stijl en smaak. We hebben uiteraard ook contact met veel (vaste) partners om jullie dag compleet te maken!

Vul gerust vrijblijvend reeds het contactformulier in, bij verdere vragen of als je een bezoekje wenst in te plannen.

Babyborrel - Doopfeest

Proficiat aan de kersverse ouders (in wording)! De geboorte van uw kleine spruit kan je niet onopgemerkt laten. De eerste maanden na de bevalling zijn een drukke en intense periode. Het team van Les Pavés helpt je graag bij de voorbereiding en de uitvoering van jouw baby’s eerste feestje, zodat je zelf ten volle van het feest kan genieten. De geboorte van jullie kind vieren kan op veel manieren.

Doorgaans kiest men voor een receptie in de namiddag, al dan niet gevolgd door een dessertbuffet of –receptie. Echter, daarnaast zijn er nog veel mogelijkheden om de gasten in de watten te leggen.

Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het organiseren van een ontbijt of een brunch? Of een losse receptie met walking dinner gerechten, een lopend buffet, belegde broodjes of een pasta buffet?
Al deze formules zijn mogelijk bij Les Pavés!
Een babyborrel in combinatie met een doop ter plaatse (via Rent a Priest) is een heel populair gegeven de laatste jaren. Op die manier kan het feest voorafgegaan worden door een kleine ceremonie of plechtigheid waaraan jullie nog lang herinnerd zullen worden.

Wij beschikken over een springkasteel dat kan worden opgesteld bij mooi weer. Reuze legoblokken houden de kinderen ook een hele tijd bezig.
De tijdsplanning kan in samenspraak heel flexibel worden opgesteld.
Graag plannen we een bezoekje in zodat je zelf overtuigd geraakt van onze prachtige locatie. Op dat moment kunnen wij polsen naar jullie verwachtingen en ideeën. Op die manier kunnen wij jullie een offerte op maat bezorgen.
Vul gerust vrijblijvend reeds het contactformulier in, bij verdere vragen of als je een bezoekje wenst in te plannen.

Verjaardagsfeest - Jubileum

Jullie hebben iets te vieren! Les Pavés is er voor een groot aantal types van feesten. Via onze idyllische kasseiweg bereik je de feestzaal. Ieder feest start normaal met een leuke en uitgebreide receptie. Zo kan iedereen op een informele manier kennismaken met elkaar en genieten van een hapje en een drankje.

De formules zijn zodanig uitgebreid dat ze niet allemaal op te sommen zijn. Gaande van buffetten, menu’s aan tafel en Walking dinners zijn de mogelijkheden eindeloos. Het staat iedereen vrij om extra decoratie te voorzien om er een geslaagd en gepersonaliseerd feestje van te maken. 

Graag plannen we een bezoekje in zodat je zelf overtuigd geraakt van onze prachtige locatie. Op dat moment kunnen wij polsen naar jullie verwachtingen en ideeën. Op die manier kunnen wij jullie een offerte op maat bezorgen. 
Vul gerust vrijblijvend reeds het contactformulier in, bij verdere vragen of als je een bezoekje wenst in te plannen. 

Pensioenfeest

Alweer reden tot feest om je professionele carrière in schoonheid af te sluiten. Gefeliciteerd! Les Pavés is er voor een groot aantal types van feesten. Via onze idyllische kasseiweg bereik je de feestzaal.

Ieder feest start normaal met een leuke en uitgebreide receptie. Zo kan iedereen op een informele manier kennismaken met elkaar en genieten van een hapje en een drankje. De formules zijn zodanig uitgebreid dat ze niet allemaal op te sommen zijn. Gaande van buffetten, menu’s aan tafel en Walking dinners zijn de mogelijkheden eindeloos. Het staat iedereen vrij om extra decoratie te voorzien om er een geslaagd en gepersonaliseerd feestje van te maken. 

Graag plannen we een bezoekje in zodat je zelf overtuigd geraakt van onze prachtige locatie. Op dat moment kunnen wij polsen naar jullie verwachtingen en ideeën. Op die manier kunnen wij jullie een offerte op maat bezorgen. Vul gerust vrijblijvend reeds het contactformulier in, bij verdere vragen of als je een bezoekje wenst in te plannen.

Familiefeest - Etentje onder vrienden

Les Pavés is er voor een groot aantal types van feesten. Via onze idyllische kasseiweg bereik je de feestzaal. Ieder feest start normaal met een leuke en uitgebreide receptie. Zo kan iedereen op een informele manier kennismaken met elkaar en genieten van een hapje en een drankje.

De formules zijn zodanig uitgebreid dat ze niet allemaal op te sommen zijn. Gaande van buffetten, menu’s aan tafel en Walking dinners zijn de mogelijkheden eindeloos.

Het staat iedereen vrij om extra decoratie te voorzien om er een geslaagd en gepersonaliseerd feestje van te maken.  Graag plannen we een bezoekje in zodat je zelf overtuigd geraakt van onze prachtige locatie. Op dat moment kunnen wij polsen naar jullie verwachtingen en ideeën. Op die manier kunnen wij jullie een offerte op maat bezorgen. 

Vul gerust vrijblijvend reeds het contactformulier in, bij verdere vragen of als je een bezoekje wenst in te plannen. 
Tot binnenkort? 

Lennert en Lorenzo