Les_Paves_LOGO

B2B events

Bedrijfsfeest - Personeelsfeest

Vele bedrijven maken jaarlijks gebruik van onze diensten om hun personeel en/ of trouwe klanten op de gepaste manier te bedanken. Les Pavés is er voor een groot aantal types van feesten. Via onze idyllische kasseiweg bereik je de feestzaal.

Ieder evenement start normaal met een leuke en uitgebreide receptie. Zo kan iedereen op een (in)formele manier kennismaken met elkaar en genieten van een hapje en een drankje. Graag plannen we een bezoekje in zodat je zelf overtuigd geraakt van onze prachtige locatie. Op dat moment kunnen wij polsen naar jullie verwachtingen en ideeën. Op die manier kunnen wij jullie een offerte op maat bezorgen. 

Naar formules toe zijn er heel wat mogelijkheden op formele of informele manier. Gaande van (dessert)recepties, (ontbijt) buffetten, menu’s aan tafel, Walking diner … zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij hebben indien gewenst een beamer, flipchart, … ter beschikking indien dit aan de orde is. 
Vul gerust vrijblijvend reeds het contactformulier in, bij verdere vragen of als je een bezoekje wenst in te plannen.

Seminarie - Opleiding - Vergadering

Voor heel uiteenlopende bedrijfsevents is Les Pavés de geschikte locatie. Vanaf 10 personen is het mogelijk een event te bespreken. Wij hebben indien gewenst een beamer ter beschikking indien projectie aan de orde is.

Voor bedrijfsevents bedraagt de huurprijs €125 (excl. Btw) per dagdeel. Indien catering bijgeboekt wordt, vervalt (een deel van) de huurprijs. Dit wordt per event besproken. De catering mogelijkheden zijn uitgebreid.

  • Lunch of diner naar keuze
  • Recepties en dessertbuffetten
  • Belegde broodjes
  • Diverse (in)formele buffetten

Vul gerust vrijblijvend reeds het contactformulier in, bij verdere vragen of als je een bezoekje wenst in te plannen.